18SX - Lagu Lucah Abad Ini...LOL!

Ada juga lagu camni...hahaha...




Lawak - Titanic FAIL

Seriously FAIL. LOL! 

Creative - Konsert Artis Versi Hologram?

Entry kali ni aku nak kongsi dengan korang satu video yang best. Pernah pergi tengok konsert artis kat mana-mana tak? Tak kira la artis tempatan atau luar negara. Ada rasa gegaran nya tak? Confirm mengigil satu badan bila terlalu enjoy lagu diorang secara live kan?

Tapi, pernahkah korang pergi tengok konsert yang takde orang sebenar yang perform melainkan hanyalah hologram semata-mata? Tak pernah? 
Jom enjoy video konsert solo animation in hologram ni...

Simplicity

Video yang cukup menarik. Mempunyai makna yang mendalam dan yang paling penting,  video ni diolah dengan cukup menarik.  Enjoy the video...


Tech Info - Proton Pahlawan

Cool dude! 










Gambar Perkahwinan Dua Mayat Hidup

Korang percaya tak dengan tajuk post kat atas ni? Mayat Hidup boleh Kahwin? Tak percaya? Tengok la bawah ye...

via timeidol

Info - Budak-Budak Sekarang Makin Ganas

Kritikal! Remaja masa kini semakin ganas. Kalau tak percaya, tengok gambar kat bawah. 

Info - The Most Dangerous Animal

Korang setuju tak? Bagi aku, "The Most Dangerous Animal" adalah tajuk yang sesuai sangat. Antara sedar tak sedar, kalau tengok sekeliling manusia lah paling merbahaya. Tak percaya? Cuba pergi baca newspaper atau online news, ada tak terbaca kes bunuh orang, penderaan bayi, rogol, dan banyak lagi. Dan sudah tentu semua ni dilakukan oleh manusia juga kan. 

Cuba korang tengok haiwan. Takde kan korang tengok diorang ni berbunuhan sesama spesies kan? Standard lah kalau gaduh-gaduh sikit kan? Ni pula manusia sanggup berbunuhan. Aku sembelih ayam hidup pun tak sanggup. 

Pernah tak korang tengok haiwan dera anak diorang? Gigit anak dia yang comel sampai mampus? Tak kan? Sedangkan singa yang ganas tu pun jaga anak-anak dia dari musuh. Tikus yang pengotor tu pun jaga anak dia. Jadi, kenapa manusia sanggup mendera bayi or anak-anak dia? Stress? Aloo kawan! Tengok baby yang comel pun ko masih stress ke? Hmm..dunia-dunia.

photo via thisblogrules

Tech Info - Senjata Pemusnah Masa Depan?

Mungkinkah senjata pemusnah masa akan datang berupa begini? Macam best je...LOL!








via fungeeks

Mayat Hidup Ada Di Sekeliling. Percaya Atau Tidak?

Adakah korang sedar di sekeliling korang sebenarnya ada masyarakat "zombie" a.k.a mayat hidup. Diorang ni hidup dengan senang lenang di luar negara. Sampaikan sudah beranak pinak. Sekarang ni kat luar negara diorang boleh muncul kat public lagi tanpa ada orang takut. Takut lagi diorang dengan kuburan.

Kalau tak percaya tengok foto-foto di bawah.




Awesome - The Most Realistic CGI by Alex Roman

This short video was created by an artist, Alex Roman and it is purely CGI similar to the Holywood blockbusters except this is more realistic than them. This video is entirely computer generated from start to finish and created using a series profrssional software packages.

Hard to believe right? Cool!


via Youtube & Daily Mail

Tech Info - Spy Satellite U.S

Menurut laporan dari Daily Mail, spy satellite a.k.a satelit pengintip U.S yang dilancarkan pada November,21 lepas adalah yang terbesar setakat ini dan mampu meningkatkan abiliti mereka untuk mengintip segala aktiviti  di  seluruh pelusuk bumi. 




Surfing Internet Ketika Hujan Atau Panas Dengan Payung?

Hey guys! Did you know there is an invention of an umbrella that allow us to surf the internet everywhere? A team at Keio University of Japan had invented an umbrella called Pileus that acts as a photo browser by displaying images from the internet as the user walks along. This awesome umbrella contains a projectors that displays images on the underside of the umbrella.

Beside displaying images from the site such as Flickr, the umbrella can take pictures using a camera in the handle. Then, the pictures can be send to the internet via wireless connection. Also, the umbrella can display videos from Youtube

For more info please visit http://web-japan.org







Statistik Filem 2 Alam versi hitler!

Semua dah serba serbi mengetahui komen-komen panas penonton filem 2 Alam yang kecewa dengan kualiti filem tersebut. Kutipan 2 juta pada hari pertama? Biar betul? 
Terasa geli pulak pundi kencing aku dengar. hahahaha...

video via youtube

Info - Setinggan Di Kuburan

Ok. Maybe ada yang dah tau pasal ni. Tapi tak salah kalau nak kongsi lagi kan? Gambar-gambar di bawah menunjukkan keadaan setinggan yang terletak di tapak perkuburan di Manila, Filipina. Gila berani tinggal kat kubur. Jadi tempat tinggal sampailah ada cucu cicit. Kanak-kanak pula tanpa segan silu a.k.a tanpa takutnya bermain polis sentri di atas kubur-kubur yang terletak di sana. Hebat tak hebat.

Psstt...ada K-Box diorang ni tau.

Main dengan tengkorak tu. Gila tak takut.

Hot News - Paris Hilton's Pink Bentley

Segalanya pink.Sampaikan lori pun pink.



Crazy, Sentimental & Old Superheroes and Supervillains - Part 2

Ni aku tambah lagi koleksi gambar-gambar super hero dari part 1 yang sudah tua. Have fun peeps!






SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Dalam kesempatan ini, admin Blog Hensem ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua bloggers yang beragama Islam tak kira dimana anda berada.

photo via timeidol

Lawak - Stay Fresh Longer 2nd Edition

Selesa tol 3 ekor ni tido dalam roti tu. Kalau makan sekali dengan roti ni sedap juga kan? LOL!

Tech Info - Hand Made Submarine Buatan China?

Bukan hand made chocolate, bukan juga hand made biskut tapi hand made submarine or dalam Bahasa Malaysia nya kapal selam buatan sendiri. Huii...hebat kan?

 Hebat tak hebat kalau orang yang buat kapal selam yang seberat 1.6 tan ni cuma ada basic knowledge je. Bak kata tuan punya submarine ni yang berasal dari China, Tao Xiangli, kos untuk buat satu kapal selam ni adalah 2.2k Euro atau bersamaan dengan gaji beliau setahun.

Agak-agak rakyat Malaysia dapat tak buat camni? Hmmm...







Related Posts with Thumbnails