Electronic Rock Guitar T-Shirt

T-Shirt ni sangat la cool! Last few month, housemate aku ada beli baju gini juga tapi yang Equalizer Bar tu la. Jeles tengok t-shirt tu. Rasa nak ragut je housemate.haha! Dahla sengaja bawa jalan2 kat campus time malam.cis! Kalau tak silap dia beli dengan harga RM60++. 

Antara specs yang baju ni ada :
  • Ble main apa2 lagu rock yang ko minat. Janji pandai goreng.:-)
  • Bunyi gitar rock yg real.
  • Ble main semua major chords.
  • Main dengan hanya ko wave kat pick magnetic kat string di baju tu.
  • Ada mini guitar amplifier letak kat ko punya tali pinggang.
  • Volume ble tune sampai 11.
  • Adjustable tone knob.
  • Time ko nak basuh, ko dapat tanggalkan komponen elektronik. So, takla component tu rosak kena air kan?
  • Ko beli baju ni ko dapat 2 magnetic pick.
  • Pakai bateri 4 x AAA tapi tak masuk dalam harga baju la. Beli sendiri. Tapi housemate aku ri tu da free bateri.
Sumber : http://www.thinkgeek.com





No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails