Lawak - Cap & Orang Bengap

Nampak sangat kebengapan dia ni. Apa guna kalau dah ada cap kalau tak diguna? heran-heran...

cavemancircus.com


Cute - BAYI PALING BESAR ABAD INI!

Kalau baby dah besar camni, agak-agak berapa plak saiz mummy dia kan? Confirm bulan-bulan daddy dia ni pokai beli pampers besar badak tu. Saiz pampers ni perlu buat special order kat kilang pampers kot.
psst...baby ni dah ada bulu kaki dow!! LOL!

Tech Info - Supercomputer Paling Pantas Di Dunia Buatan China?

Supercomputer paling pantas di dunia  kini terdapat di negara China. Tianhe-1 kini ditempatkan di National Centre for Supercomputering di utara bandar Tianjin yang mempunyai keupayaan 2.507 petaflops, yang bersamaan 2,507 trillion kiraan/saat.
Jika dakwaan ini benar, keupayaan prestasi supercomputer Tianhe-1 ini akan dapat menyaingi saingannya iautu Jaguar Supercomputer dari US. Malaysia bila lagi?



Lawak - Smile...You Are Now On Camera

Warga-warga pencuri sekalian tidak perlu bimbang sekiranya pihak polis lambat menjemput anda. Kini sudah ada alternatif baru untuk mempercepatkan proses untuk menjemput sekalian ke lokap. Bagaimana?
Mudah saja, anda cuma perlu hijack kereta/rompak rumah dan secara magiknya foto candid anda akan disendkan kepada pihak polis. LOL!

credit to boyzone87

Lawak - The Driver Can see Through It

credit to boyzone87

Lawak - Who Are You MANNN???

Lawak - Paling Berhemat!

Ni barula pemandu berhemat. Letak besar2 plat "L". Polis nak saman pun x berani. LOL!


Hot News - Justin bieber?

To all JB fans...presenting Justin Bieber latest appearance!! 

18SX - Sexiest Dance Ever!

WOW!!!
Itu saja mampu aku ucapkan apabila menonton video ni. Seksi dowh! WTF!!

Jangan Lupa Asal Usul - Diwali commercial (Petronas ads)

Iklan ni mengajar masyarakat untuk tidak lupa akan asal usul diri. Tak payah nak sembunyi2 asal usul tu. Pegi mana2 pun ko masih orang tu juga. Memang menusuk kalbu la...
Part paling best time nenek tu tanya nama Sam...lol..

18SX - Mouse Pad Yang Pervert!

Sekarang ni macam2 design 'mouse pad' kita boleh cari kat pasaran. Tapi, pernahkah korang nampak design yang 'pervert' seperti di bawah?





Please Vote Our Idea! Need Your Help Here...


Hi Bloggers..support us in our mission to travel all over Malaysia to view our great country in ways you will never imagine but what most important is..doing good deeds along our way. We are not just travelling..but me and my 3 buddy will bring a little goodness in Malaysia..who knows who you will be stumble along your way to somewhere..it might be us..and you will get free nice goodies..

All you have to do is just click the 'VOTE' button..thanks!! :)


Here's are the step you need to follow:
1. click the link.
2.Then, 'like' the digi youth
3.Vote for "An adventurous journey around Malaysia"
4.Post to your wall (optional)

Bendera Malaysia Terbalik Depan Balai Polis

Macam-macam...depan balai polis pun boleh ada bendera terbalik. Tak nampak ke pegawai2 polis tu?heran2...

Lawak - Ninja Exit Only

Lawak - Video Iklan Proton Inspira

Even Hitler's officers already booked the new Proton Inspira. "any early bird free gifts for booking the walan?" lol...

Kehadapan My Future Wife

Yang ni aku dapat kat FB salah sorang kawan aku. Best wo baca. Menusuk kalbu..lol..
****************************************************************************
Kehadapan my future wife,
I menulis article ini bukan lah kerana di cabar oleh seorang member yang ingin melihat keromantikan I. Tapi.. err.. I ...menulis ini adalah kerana kehendak I. So, sila baca entri ni perlahan-lahan. Tak perlu laju-laju.

So, wahai my future wife

I don't know who the hell are you and I have no idea where you are right now. But one day, bila kita dah berjumpa, I harap you mampu terima I seadanya seperti mana I akan terima you dan diri you sebenarnya. Lagi pun, I tahu yang you ni memang comel. Dan baik. Dan rajin. Dan alim. Dan cun.

I berharap bila I check facebook you nanti, you tidak letak banyak gambar you yang daring-daring kat facebook. Sebab, setahu I, kalau perempuan tu comel, mesti nak tunjukkan ke seluruh dunia. Macam lah dia sorang je yang comel. I comel tak ada pun letak gambar kat facebook tunjuk ke seluruh dunia. Boleh je hidup. Ehem.

Serta, gambar di facebook tu, jangan lah nak dedah sana dedah sini. Malu I. You pun tau kan, perempuan ni ibarat cokelat Ferrero Rocher. Bila berbalut dengan pembalut, even cokelat tu jatuh kelantai pun orang still nak. Tapi kalau dah tak berbalut, bila jatuh ke lantai, semua buat dono. Ada tu, kalau boleh, ada yang nak pijak lagi. You pun tak nak kena pijak kan?

Lagi pun, you tahu, tak ada lelaki di dunia ni yang nak kahwin dengan perempuan yang seksi meksi.

My future wife,

I tak tahu pasal masa depan I. I tak tahu berapa banyak duit yang I akan ada. So, dengan kata lain, I mungkin tak akan mampu kasi rumah 10 tingkat kat you. I juga mungkin tak mampu kasi you 10 emas intan berlian. Harap you tak kisah dengan diri I yang tak beharta ni. Tapi kalau setakat kasi you 20 hingga 30 anak tu, I okay je. Dalam tiga tahun, kita mungkin akan ada 2 anak. Tapi tu tak termasuk yang kembar tau.

Bila kita ada rumah nanti, I tak kisah kalau you nak bekerja. Tapi lagi bagus kalau you duduk je rumah jaga I. I bukan mintak di layan bagai raja. Tapi kalau I balik dari kerja tu, apa salahnya tanggalkan stokin I, urut bahu I, sediakan minum-minum I. Tapi kalau you tak nak buat, tak apa. I boleh tambah lagi 1 (cukup 2). Lagi pun, bila I tambah lagi 1, kurang la sikit beban you. See? I memang prihatin.

Lawak - Bapa Mithali

Ni sapa punya husband ni aaa? Kesian baby tu kena hempap, dahla body bapak dia tough. Memang sangat bapa mithali la..lol...

Ten of The Greatest Feats of Engineering

Brunelleschi's Dome


Dutch Delta Works


Hagia Sophia


Millau Viaduct


Bazalgette's London sewers


Channel Tunnel


Colosseum


Pyramid of Khufu


Panama Canal


Burj Khalifa



"Faith Healer" Malaysia Buat Malu Negara Je...

Video ni aku dapat kat obefiend masa tengah baca entry terbaru dia ni. Tak sangka faith healer palsu ni pandai temberang orang ramai. Nasib baik ada orang Korea tolong dedahkan. Kalau tak, sampai bila-bila pun masih ada orang yang kena tipu faith healer palsu ni. Cis! Dasar manusia tamak!


link obefiend

Lawak - Cosplayer Yang Kiut



Tupai Lapar Punca Vadalisme



Polis membatalkan usaha-usaha untuk memburu suspek vandalisme yang telah merosakkan beberapa kereta setelah mendapati punca sebenar adalah sekawan tupai lapar.

Pencarian suspek telah digerakkan setelah didapati tujuh kereta dipotong atau dirosakkan kabel brek ABS dan beberapa orang pemilik rumah mendapati kabel telefon rumah mereka terputus. Namun, usaha untuk mencari suspek telah dibatalakan setelah didapati punca segala masalah vandalisme tersebut datangnya dari sekawan tupai lapar.

**************************************************************************************************************************
Zaman sekarang, hutan banyak diterokai atas alasan untuk pembangunan. Kita tidak sedar bahawa hutan juga mempunyai penghuninya yang banyak bergantung kepada hutan untuk mencari sumber makanan, minuman dan tempat tinggal. Setelah hutan habis dilapah dengan rakusnya oleh manusia gila duit, maka haiwan-haiwan tiada pilihan selain mencari sumber makanan di kawasan manusia. So, kalau haiwan-haiwan ini secara tidak sengaja merosakkan harta benda semata-mata untuk mencari makanan, janganlah terus menyalahkan mereka. 

*Save The Forest People!!

One Billion USD in Cash

This is how it look like when you have 1 billion dollars in cash. 




Ugly Meter - Alternatif Terbaru Agensi Modeling Untuk Mencari Model

Aplikasi terbaru khas untuk Agensi Modeling mencari bakat baru.buat lawak je la...lol...Sebenarnya 'Ugly Meter' ni adalah aplikasi terbaru  iPhone yang boleh mengenalpasti kehenseman/kejelitaan atau kehuduhan seseorang. Aplikasi ni berfungsi dengan menganalysis 'contour' muka seseorang berdasarkan gambar yang disnap menggunakan iPhone sebelum memberi skor dalam range 1 hingga 10. Lebih tinggi skor, lebih huduh seseorang itu dan vice versa.







PROTON INSPIRA - Klon Mitsubishi Lancer

Akhirnya wajah model baru keluaran PROTON akhirnya muncul setelah lama diwar-warkan. Model baru ini diberi nama Proton Inspira (short form dari perkataan Inspiration) yang menyerupai Mitsubishi Lancer. Beberapa sumber menyatakan harga Proton Inspira akan bermula pada RM79,999 untuk model 1.8 (transmisi manual), RM86,999 untuk model 1.8 CVT (automatik) dan RM93,999 untuk model 2.0 CVT Premium. Jika dibandingkan dengan model baru Mitsubishi Lancer 2.0 EX (A) CBU yang berharga RM120,980, model Proton Inspira ini mungkin lebih affordable. Akan tetapi, jika duti cukai import diabaikan, kos model basic proton adalah sama dengan harga model Mitsubishi Lancer 2.0 GT. So, murah ke tak?
Motto model baru ni adalah 'Smart Guys Get It'. Girls xbleh ke? Agak diskriminasi di situ. lol...






link paultan
Related Posts with Thumbnails