Anak Lelaki Arnold Schwarzenegger sebagai Terminator Jr?

Korang kenal tak Arnold Schwarzenegger? Confirm korang kenal kan? Beliau ni memang feymes kalau belakon dalam filem action. Siapa tak ingat filem Terminator yang feymes dengan tagline “Talk to the hand”. Kini beliau telah berkhidmat sebagai seorang gabenor di California, Amerika Syarikat.
Ok, apa yang aku nak cerita di sini adalah mengenai anak lelaki beliau yang berusia 17 tahun iaitu Patrick Schwarzenegger. Kini, “Terminator Junior” seolah2 mengikut jejak langkah bapanya. Partick  Schwarzenegger dilihat melangkah keluar dari studio Yoga LA pada hujung minggu di Los Angeles mempamerkan six packnya. Beliau memperoleh otot2nya yang pejal hasil dari yoga berbanding dengan bapanya yang mendapat susuk tubuhnya hasil dari pembangunan badan yang berterusan. Mungkin beberapa tahun lagi Patrick akan mengikut jejak langkah bapanya berlakon dalam file action. Dan sekiranya itu berlaku, filem Terminator akan berwajah baru, Arnold akan digandingkan dengan Terminator Junior.lol…
sumber Daily Mail


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails