Tech Info - Senjata Pemusnah Masa Depan?

Mungkinkah senjata pemusnah masa akan datang berupa begini? Macam best je...LOL!








via fungeeks

Mayat Hidup Ada Di Sekeliling. Percaya Atau Tidak?

Adakah korang sedar di sekeliling korang sebenarnya ada masyarakat "zombie" a.k.a mayat hidup. Diorang ni hidup dengan senang lenang di luar negara. Sampaikan sudah beranak pinak. Sekarang ni kat luar negara diorang boleh muncul kat public lagi tanpa ada orang takut. Takut lagi diorang dengan kuburan.

Kalau tak percaya tengok foto-foto di bawah.




Awesome - The Most Realistic CGI by Alex Roman

This short video was created by an artist, Alex Roman and it is purely CGI similar to the Holywood blockbusters except this is more realistic than them. This video is entirely computer generated from start to finish and created using a series profrssional software packages.

Hard to believe right? Cool!


via Youtube & Daily Mail

Tech Info - Spy Satellite U.S

Menurut laporan dari Daily Mail, spy satellite a.k.a satelit pengintip U.S yang dilancarkan pada November,21 lepas adalah yang terbesar setakat ini dan mampu meningkatkan abiliti mereka untuk mengintip segala aktiviti  di  seluruh pelusuk bumi. 




Surfing Internet Ketika Hujan Atau Panas Dengan Payung?

Hey guys! Did you know there is an invention of an umbrella that allow us to surf the internet everywhere? A team at Keio University of Japan had invented an umbrella called Pileus that acts as a photo browser by displaying images from the internet as the user walks along. This awesome umbrella contains a projectors that displays images on the underside of the umbrella.

Beside displaying images from the site such as Flickr, the umbrella can take pictures using a camera in the handle. Then, the pictures can be send to the internet via wireless connection. Also, the umbrella can display videos from Youtube

For more info please visit http://web-japan.org







Statistik Filem 2 Alam versi hitler!

Semua dah serba serbi mengetahui komen-komen panas penonton filem 2 Alam yang kecewa dengan kualiti filem tersebut. Kutipan 2 juta pada hari pertama? Biar betul? 
Terasa geli pulak pundi kencing aku dengar. hahahaha...

video via youtube

Info - Setinggan Di Kuburan

Ok. Maybe ada yang dah tau pasal ni. Tapi tak salah kalau nak kongsi lagi kan? Gambar-gambar di bawah menunjukkan keadaan setinggan yang terletak di tapak perkuburan di Manila, Filipina. Gila berani tinggal kat kubur. Jadi tempat tinggal sampailah ada cucu cicit. Kanak-kanak pula tanpa segan silu a.k.a tanpa takutnya bermain polis sentri di atas kubur-kubur yang terletak di sana. Hebat tak hebat.

Psstt...ada K-Box diorang ni tau.

Main dengan tengkorak tu. Gila tak takut.

Hot News - Paris Hilton's Pink Bentley

Segalanya pink.Sampaikan lori pun pink.



Crazy, Sentimental & Old Superheroes and Supervillains - Part 2

Ni aku tambah lagi koleksi gambar-gambar super hero dari part 1 yang sudah tua. Have fun peeps!






SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Dalam kesempatan ini, admin Blog Hensem ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua bloggers yang beragama Islam tak kira dimana anda berada.

photo via timeidol

Lawak - Stay Fresh Longer 2nd Edition

Selesa tol 3 ekor ni tido dalam roti tu. Kalau makan sekali dengan roti ni sedap juga kan? LOL!

Tech Info - Hand Made Submarine Buatan China?

Bukan hand made chocolate, bukan juga hand made biskut tapi hand made submarine or dalam Bahasa Malaysia nya kapal selam buatan sendiri. Huii...hebat kan?

 Hebat tak hebat kalau orang yang buat kapal selam yang seberat 1.6 tan ni cuma ada basic knowledge je. Bak kata tuan punya submarine ni yang berasal dari China, Tao Xiangli, kos untuk buat satu kapal selam ni adalah 2.2k Euro atau bersamaan dengan gaji beliau setahun.

Agak-agak rakyat Malaysia dapat tak buat camni? Hmmm...







Creative - Blood Donation Ads

Crazy, Sentimental & Old Superheroes and Supervillains - Part 1

Inilah rupa super heroes apabila umur sudah meningkat. Batman pakai pelikat dow! LOL!!








Lawak - Merokok Gaya Baru

Nampak canggih kan gaya beliau merokok. Bukan semua yang berani merokok camni. LOL!!!

Lawak - How To Transport A Bomb

via dumage

Bagaimana Masyarakat Islam Dilayan Di USA

Video tentang Islam di USA ni menarik bagi pandangan aku. Masih ada yang sanggup back up gadis Muslim tersebut walaupun mereka berlainan bangsa dan agama. Apa-apa pun korang nilai la sendiri.


via youtube

Creative - Kalau Lah Traffic Light Kat Malaysia Camni

 
via nuffy

Lawak - Ambek Kau!

Ambek kau sana! Kan dah kena. Lain kali jangan...ulang skali lagi..JANGAN sesekali parking kat tempat yang tak sepatutnya okey! You got what I mean peeps?
Okey...ni bukan aku punya kerja. Photo Ni aku dapat dari link yang kawan aku post okey...it's not me that doing this kind of vandalisme okey! LOL!

Cute - Ye...Nak Beli Ape Bang?

Di satu tempat yang agak tidak jauh dari tepi dunia, aku telah terserempak dengan "seorang remaja" yang sanggup meluangkan masa lapangnya membantu keluarganya di kedai yang agak kecil berbanding kedai-kedai yang lain. Setelah aku menjejak kaki ke kedai tersebut, dengan penuh sopannya "dia" bertanya, Ye...nak beli ape bang? 

Kan best kalau ada panorama yang macamni. Jarang kita lihat "seseorang" yang rajin apatah lagi ketika umurnya baru setahun jagung. Berapa ramai "anak-anak muda" sekarang ni rajin membantu keluarganya dalam perniagaan. Kebanyakkannya suka melepak tak tentu hal. Takde makanan pegi curik kat kedai makan, nak tido, tido kat jalanan.

Mereka ni seperti takde hala tuju dalam kehidupan. Ada baiknya "mereka-mereka" ini mengikut jejak langah "dia" ni kan bagus. Takla buang masa sangat kan? Apa-apa pun, layan je la gambar kat bawah ni. Cute beb...Persoalan korang semua akan terjawab setelah melihat gambar tersebut. 

Cute - Cute Bully Cat

Aku suka gambar ni. Sangat suka sampai tiap kali tengokgambar ni aku senyum2-senyum sorang. :-)
Anyway...aku ni peminat kucing. Kira die hard la jugak. Pantang tengok kucing. Tak comel pun aku suka. Tak baik memilih untuk beri kasih sayang tau. Tuhan tak suka.

via uberpix

Chicken That Play Football

Hey, do you know that chicken also play football/soccer? No? You don't believe it? Photo below show that chickens also can play football very well. This photo was taken during the FIFA world cup 2010 campaign. LOL!

Tutorial - For Pervert Only

Artis Kini - Britney Spears & Mr. Bean Akan Berlakon Dalam Filem AVATAR Yang Seterusnya?

Biar Betul? Britney akan digandingkan dengan Mr. Bean dalam filem Avatar yang seterusnya. Dengar kata, filem ni nanti akan ada unsur-unsur lawak porno. Yela...kalau Mr. Bean ada skali,confirm la ada yang pecah perut gelak tak ingat dunia kan? LOL! Huish...best gak ni kan? Tambah lagi penyanyi yang banyak mencetuskan kontroversi iaitu Britney Spears.

 Belum pasti lagi story line filem ni macamana. tapi yang pastinya aku TIPU KORANG. Takda nya Mr. Bean dengan Britney ni berlakon dalam filem Avatar. Aku main-main je. Kena tipu la korang ni. hahahaha...jangan marah nanti cepat tua..:-)



Lawak - Harry Potter Meet The Beatles

Harry Potter Jumpa The Beatles? Biar Betul! Bukankah mereka berada dalam zaman yang berbeza? Hmmm...

Related Posts with Thumbnails