18SX - Lagu Lucah Abad Ini...LOL!

Ada juga lagu camni...hahaha...




Lawak - Titanic FAIL

Seriously FAIL. LOL! 

Creative - Konsert Artis Versi Hologram?

Entry kali ni aku nak kongsi dengan korang satu video yang best. Pernah pergi tengok konsert artis kat mana-mana tak? Tak kira la artis tempatan atau luar negara. Ada rasa gegaran nya tak? Confirm mengigil satu badan bila terlalu enjoy lagu diorang secara live kan?

Tapi, pernahkah korang pergi tengok konsert yang takde orang sebenar yang perform melainkan hanyalah hologram semata-mata? Tak pernah? 
Jom enjoy video konsert solo animation in hologram ni...

Simplicity

Video yang cukup menarik. Mempunyai makna yang mendalam dan yang paling penting,  video ni diolah dengan cukup menarik.  Enjoy the video...


Tech Info - Proton Pahlawan

Cool dude! 










Gambar Perkahwinan Dua Mayat Hidup

Korang percaya tak dengan tajuk post kat atas ni? Mayat Hidup boleh Kahwin? Tak percaya? Tengok la bawah ye...

via timeidol

Info - Budak-Budak Sekarang Makin Ganas

Kritikal! Remaja masa kini semakin ganas. Kalau tak percaya, tengok gambar kat bawah. 

Info - The Most Dangerous Animal

Korang setuju tak? Bagi aku, "The Most Dangerous Animal" adalah tajuk yang sesuai sangat. Antara sedar tak sedar, kalau tengok sekeliling manusia lah paling merbahaya. Tak percaya? Cuba pergi baca newspaper atau online news, ada tak terbaca kes bunuh orang, penderaan bayi, rogol, dan banyak lagi. Dan sudah tentu semua ni dilakukan oleh manusia juga kan. 

Cuba korang tengok haiwan. Takde kan korang tengok diorang ni berbunuhan sesama spesies kan? Standard lah kalau gaduh-gaduh sikit kan? Ni pula manusia sanggup berbunuhan. Aku sembelih ayam hidup pun tak sanggup. 

Pernah tak korang tengok haiwan dera anak diorang? Gigit anak dia yang comel sampai mampus? Tak kan? Sedangkan singa yang ganas tu pun jaga anak-anak dia dari musuh. Tikus yang pengotor tu pun jaga anak dia. Jadi, kenapa manusia sanggup mendera bayi or anak-anak dia? Stress? Aloo kawan! Tengok baby yang comel pun ko masih stress ke? Hmm..dunia-dunia.

photo via thisblogrules
Related Posts with Thumbnails